2015-10-04 09:58:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nagyon házias is tud lenni

Napi horoszkóp október 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars közelít a Jupiterhez. Úgy érzi majd, hogy a boldogságának semmi sem állhat az útjába, és ebben nem is téved. Törődjön többet az egészségével, a szűkebb és tágabb családjával, főleg, ha hirtelen elhalmozzák a nyomasztó értesülések.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Csöpög a csap a fürdőszobában, elszakadt a tapéta a nappaliban, vagy hasonló kellemetlenségek érik... Mestert nem találni az ilyesmire, de ha mégis, többe kerülne a leves, mint a hús. Nem olyan könnyű dolog ez, mint ahogyan azt Ön elképzelte. Legyen óvatos, főleg a villanyszerelésnél.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kedvesével remekül ki tud jönni, s ha belegondol, erre már nagyon régen nem volt példa. Mint minden kapcsolatban, úgy ebben is lesznek hullámvölgyek, de ha van elég türelmük egymáshoz, akkor átsegíthetik egymást a mélyponton.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne hagyja, hogy a gonosz gondolatok eluralják indulatait. Alaptalanul sért meg másokat, ha éppen olyan hangulata van. Legyen önmegtartóztató, és mérsékletes. Meglátja, ez komoly eredményre vezet majd.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Igazán nem jellemző Önre, hogy egy egész álló nap ne csináljon semmit. Tesz-vesz, minden otthoni lemaradását azonnal be akarja pótolni. Pedig ismeri Ön is a mondást: ami nem megy, azt nem szabadna erőltetni. Keressen olyan elfoglaltságot, amiben igazán örömét leli.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Jó lenne, ha a mai napot kirándulással töltené, gyönyörű az erdő. Ha ehhez nincs kedve, akkor hívjon vendégeket.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön jó tanácsra, okos szavakra vágyik. Ne szégyellje, ha segítséget kell kérnie vagy elfogadnia. Általában mindig Ön segít másokon. Ne aggódjon ez a nap is 24 órából áll, és ha ma korábban megy ágyba, viszonylag előbb fog véget érni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Próbálja minden erejét összeszedni, és ne szóljon vissza, ha megsérti valaki. Azért nem kellene megszólalnia, nehogy másokat bajba keverjen. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, akkor távozzon a helyszínről.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll, sajnos olyan dolgokat is meg kell oldania, amit eddig mások csináltak meg Ön helyett. Önmaga is meglepődik majd azon, milyen házias is tud lenni. A siker egészen felvillanyozza.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz a bőség jegyében áll. Önnek külön elmélete van arról, hogy a pénz hogyan tudja boldogítani az embert. Most olyan kiadásokat is megengedhet magának, amire néhány évvel ezelőtt csak vágyakozott volna. Ez megnyugtatja. Hogy meddig, az most ne legyen kérdés.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egészségi állapota ragyogó, az időjárás sem akadályozhatja meg semmiben. Ma körbe kellene nézni a családi telken, és ha még van elvégezni való, azt meg kellene tennie. Érdemes most nagyobb munkába fogni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nyugodtan foglalkozzon ma azzal, amihez kedve van. A gyakorlati részeket hagyja holnapra. Ha úgy gondolja, hogy álmodozna egy kicsit, most ebben sem fogja senki megzavarni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: